ខសាច់ជ្រូកបីជាន់ (មានវិដីអូ)


ទំហំអក្សរ៖ S M L

ចែកចាយលើបញ្តាញសង្គម៖

ថ្ងៃនេះយើងមានមុខម្ហូបប្លែកទៀតហើយ ងាយស្រួលធ្វើ ចំណេញលុយ ចំណេញពេលវេលា ញ៉ាំបានទាំងគ្រួសារ ហើយឆ្ងាញ់ទៀត។ចង់ដឹងថាវាជាអ្វី តោះតាមដានជាមួយខ្ញុំទាំងអស់គ្នា។

វត្ថុធាតុដើមនិងគ្រឿងផ្សំ

– សាច់ជ្រូកចំនួន 500 ក្រាម

– ខ្ទឹម

– ម្រេច

-គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ

– ទឹកស៊ីអ៊ីវ 2 ស្លាបព្រា

– ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ 1 ស្លាបព្រា

– ស្ករត្នោត 1 ស្លាបព្រា

– គ្រឿងទេស (រំដេង, ផ្កាចន្ទន៍)

-ផ្សិតខ្មៅ

– ទឹក

របៀបធ្វើ

យកសាច់បីជាន់មកហាន់ជាដុំៗ រួចដាក់ចូលទៅក្នងឆ្នាំង ដាក់គល់ជីវ៉ាន់ស៊ុយ  ខ្ទឹមស  ម្រេច ទឹកស៊ីអ៊ីវ  ស្ករត្នោត ទឹកស៊ីអ៊ីវខាប់ រួចច្របល់ចូលគ្នាឲ្យសប់ បន្ទាប់មកដាក់ រំដេង  ផ្កាចន្ទន៍ ផ្សិតខ្មៅ រួចចាក់ទឹកចូល ហើយដាំវាឲ្យពុះ  រម្ងាស់​ទុកចោល 2ម៉ោង​ ជាការស្រេច។

 

 

រូបទី1

 

រូបទី2

រូបទី3

រូបទី4

រូូបទី5

រូបទី6

 

រូបទី7

រូបទី8

រូបទី9

 

រូបទី10

រូបទី11

 

 

តោះទៅតាមដានវិដីអូជាមួយខ្ញុំទាំងគ្នា។

ចែកចាយលើបញ្តាញសង្គម៖

ប្រែសម្រួលដោយ៖

ប្រធានបទ៖ ,


 
Loading...
 

មតិលើបញ្តាញសង្គម Facebook

 

អត្ថបទស្រដៀង